Over ons

WIE WIJ ZIJN ...

Wij ondersteunen en dienen als lifeteam het lichaam van Christus. DIt gebeurt door evangelisatie, trainingen, strijdend voorbede doen, genezen van zieken en veel meer. Wij zijn enthousiaste christenen vanuit verschillende kerken die hebben ontdekt dat er kracht zit in het leven van een Christen door wat Jezus Christus heeft gedaan in zijn leven, lijden, dood en opstanding. 8 jaar geleden begonnen wij met de straat op gaan en kunnen we niet anders meer dan te doen wat God ons
vraagt en heeft gegeven: Christus in ons uitdelen. Hierdoor hebben we de macht
om zieken te genezen, demonen uit te drijven en doden op te wekken. Dit laten
we zien zodat God zichtbaar wordt. Het opent harten om het goede nieuws over
God aan de mensen te vertellen. Hij is de Weg de Waarheid en het Leven waar
iedereen naar op zoek is. Zoek niet verder, dit is jouw bestemming !

Beweeg mee! 

O ja en life betekent leven zoals in John 10:10 staat dat Jezus leven (Zoë ) heeft gegeven. Dat is het leven zoals God het bedoelt heeft. En dat dat doen we samen, als team…lifeteam. Geven is leven en leven is geven!

Ben je zelf christen en wil je ook de straat op, bidden voor zieken, strijdend bidden om zo te doen wat Jezus deed?  Vul dan het formulier in onder CONTACT. We nemen dan contact met je op voor
verdere details over onderwijs en praktijktraining. 

We werken in ons onderwijs en de
trainingen en primair vanuit Gods Woord, geleid door de Heilige Geest en onderschrijven de visie van
JGLM (John G Lake Ministries). We zijn echter niet verbonden aan JGLM of een
JGLM lifeteam.

NIEUWSBRIEF

WAT WE DOEN

wekelijks gaan we de straat op om te doen wat Jezus deed. We brengen het goede nieuws van redding bevrijding en genezing zodat mensen weer verzoend worden met God door Jezus Christus.
We komen zelf als voorbede groep wekelijks bij elkaar. Onze missie en focus is om eenparig, voluit en gericht te bidden voor opwekking, verspreiding van het evangelie, de regering, het lichaam van Christus, actuele situaties, tegen corruptie en veel meer. Praktisch betekent dit dat we samen een uur in tongen bidden aangevuld met korte proclamaties. De groep bestaat uit vurige bidders vanuit verschillende kerken, die passie hebben om in deze gebieden met volharding te strijden voor een doorbraak. Dan doet iedereen direct mee en heeft een belangrijk deel aan het gebed.
we geven onderwijs om het lichaam van christus op te bouwen en te versterken. De trainingen kenmerken zich door krachtig onedrwijs en veel praktijk. trainingen zijn o.a: de nieuwe mens (weten wie je bent in Christus), genezingstraining, spiritual warfare training (bidden met effect).

Dit betreft een promo filmpje van de training in 2021